Син вдъхнови Марийновския рапър LsK за нови хитове в Дания

Рапърът Ангел Димитров, известен в артистичните среди с творческия псевдоним LsK, твори нови хитове, със съпругата си Виолета – Лети, вдъхновени от раждането на сина им Ангел младши. Песните роденият в димитровградския квартал „Мариино“ рапър твори във втората родина Дания, където семейството е от близо две години.

Историята на Ангел – LsK вече сме разказвали. Роден и израснал е в квартал „Мариино“, възпят и в песен. Живял е още в Хисаря и Пловдив.

Новата песен „Моето чудо“ е създадена за най-големия ни дар – нашия син. Тя за нас е много силна, семейна, специална. Минахме през много трудни моменти и изпитания. Много безсънни нощи, много ходения по болници, много болки, тежка бременност… Раждането продължи над 21 часа. След мъчително и нетърпеливо чакане, точно в 23:23 часа на 23. 09. 2021 г. се появи Ангел младши, тежащ  3.170 кг., висок 53 см. Всяка болка и страдание си заслужаваха, споделя щастливият баща.

Той не само присъствал на самото раждане, но и помагал на акушерките, както насърчавали в Дания бащите, за да преживеят момента. В клипа е описана бременността и моментите след раждането.

Парчето Ангел и Виолета представят пред публика тази Коледа. Празникът е много специален за тях. Именно преди година Лети забременяла. Хубавата новина разбрали в началото на 2021 г. А тя е дългоочаквана, тъй като двамата от дълго време искали детенце. Около година преди това правели опити в България, обикаляли болници, но не се получавало…, за да дойде щастливият момент в Дания. Малко преди това правят още една песен – „Коледа 2020“. Посланието – да вярваме в чудесата, които с добри дела, позитивизъм и усмивки се сбъдват. И ето, че тяхното чудо, тогава, се сбъднало.

Месеци по-късно след „Коледа 2020“, на 9-я ден от раждането на детето, LsK прави втора песен, в негова чест – „Ангел мой“. За съпрузите цифрата има важно символно значение. Оженили са се на 9. 9. 2019 г., венчалните им халки тежат точно 9.99 грама. За рапъра от „Мариино“ този музикален проект е различен и по-вълнуващ от всеки друг, който е създавал. Рождението му дава стимул веднага след изписването да седне и да излее в рими всичко преживяно, за да остави следа и спомен. Родителите решават да дадат на детето името Ангел, като баща му, който пък е кръстен на своята баба. Оттам идва и заглавието на песента.

Семейството не е идвало скоро в България. В Дания живеят самостоятелно с детето, купили си нова кола… Казват, че животът за тях плавно се променя към по-добро.

Ангел – LsK, Лети и малкия Ангел

Безценно и незаменимо е да видиш своето Аз, своята плът в ръцете си, казва Марийновския рапър LsK. И с Лети и малкия Ангел, изпращат положителни емоции на всички. Здраве, добри дни и щастлива Нова 2022 година желае на света семейството!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук