Сигнали за изборни нарушения приема и МВР – Хасково

контакти

На телефон 02/90 112 98 и електронен адрес [email protected] МВР ще събира сигнали за изборни нарушения, обяви малко преди старта на предизборната кампания премиерът акад. Николай Денков, който призова гражданите: Нека заедно този път да пресечем всички изборни нарушения. Разчитаме на вас!

Телефон и имейл, във връзка с изборни нарушения, откри и Областната дирекция на МВР – Хасково, съобщават оттам. Сигнали ще се приемат на тел. 038/665 311 и на e-mail: [email protected]

Междувременно областният управител на Хасково Гинка Райчева, представители на Общинската избирателна комисия, МВР – Хасково, други компетентни институции и общините проведоха работна среща във връзка с организационно-техническата подготовка за произвеждане на изборите за общински съветници и кметове на 29 октомври 2023 г.

От срещата стана ясно, че има сформиран екип на Областна администрация – Хасково, който е изпълнил задълженията си по техническото осигуряване на подготовката за произвеждане на вота. Полицията също е в пълна готовност да извършва всички дейности по охраната и съпровода на изборните материали. Предстоят и проверки на секционните комисии от служители на пожарната. От РЗИ уточниха, че не сме в пандемична обстановка, но трябва да се спазват санитарно-хигиенни норми.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук