СИГНАЛИ ЗА ДВЕ ПАДНАЛИ ДЪРВЕТА, ПРЕМАХВАТ КЛОНИ ИЗ ЦЕЛИЯ ГРАД

Сигнали за две паднали дървета са постъпили при дежурния на Община Димитровград. Те се намират на бул. „Стефан Стамболов“ 2 и на бул. „Христо Ботев“ 43. Дърветата паднаха, вследствие на бурята и пороя, които се разразиха снощи. Няма официални данни за локални наводнения. По информация на метеорологичната служба в Хасково, в Димитровград са паднали за ненонощие 15 литра на кв. м. Падналите валежи обаче може и да са повече, защото няма как да се измерят те във всяка една точка.

pochistvane-bulevardДвете дървета паднаха заради снощната буря. Вятърът обаче не бе достатъчно силен, за да ги изкорени. По всяка вероятност, те са се държали слабо, като стабилността им е била разклатена при стихията преди дни и им е трябвало малко, за да се стоварят.

Градът вече е почистен, след бедствието. Остават обаче изпочупени клони по дърветата, които тепърва се отстраняват. Ситуацията е направо ад, коментираха на място. Има множество вече изсъхнали клони, с които тепърва ще се изрязват. Почистващите днес също ще имат много работа заради падналите листа.

 

office2

tivibearings

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук