ЖЕНИХ ОТ ХАСКОВО И БУЛКА ОТ БАНСКО СЪБРА В ДИМИТРОВГРАД ЕМО ГЕОРГИЕВ

контакти

За първи път през живота си кум стана лидерът на политически клуб „Екогласност“ Емил Георгиев. Заедно с моята съпруга Мария кумуваме на сина на мои приятели. Това е едно невероятно усещане и го правя с най-голямо удоволствие. Дано в трудните мигове за държавата ни да има повече такива весели моменти. Пожелавам на младото семейство да имат светъл хоризонт в съвместния им живот, какъвто е днешния слънчев ден. Да се радват на деца, да се радват на внуци, да се радват на празници. Това е най-голямото щастие в живота. Сватбата ще бъде в Хасково, сподели Емо Георгиев.

Димо и Атанаска Узунови избрали да се венчаят в Димитровград, въпреки, че женихът е от Хасково, а булката – от Банско. Те похвалиха Димитровград като по-социален от областния град. Тук е много по-евтино и много по-бързо стават нещата. За сключване на граждански брак цената е 70 лв. в събота и неделя. През делничните дни е безплатно. В Хасково цената е 213 лв. На всичкото отгоре сумата се иска, независимо кой ден предпочиташ, оплакаха се Димо и Атанаска.

Семейство Узунови изразиха и дълбокото си разочароване от бюрокрацията в община Хасково. Отиваш на едно гише да подадеш документи, на друго ги приемат, пращат те от сграда в сграда. В Димитровград става много по-лесно. Протестът на майките и разочароващото изказване на кмета към тях също надделяха за нашия избор, споделиха още младоженците

[box_info]Специална ПРОМОЦИЯ НА НИКУЛДЕН от магазин OLEA. На 6 декември: Гръцки екстра вържин зехтин „Александрос” 1 литър – 9,50 вместо 10,90 лв. Маслини „Каламата” руси –  2,20 вместо 3,20 лв. за килограм. Заповядайте! Улица „Петър Берон” № 1, квартал „Каменец” в Димитровград. Весел празник от OLEA! [/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук