Сестри Стоеви отново в топ 10 на света

Двукратните европейски шампионки по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви са отново в топ 10 на световната ранглиста. Това информират самите на фейсбук страницата си.

Сестрите от Хасково минаха по-напред в ранглистата, след блестящото им представяне на финалите на Световните серии по бадминтон в Бали (Индонезия). Те се класираха на полуфинал, можеха да достигнат и по-напред, но контузия на Габриела Стоева не позволи това.

Каква програма само след Олимпийските игри в Токио. Не сме мислили, че ще имаме силите да издържим 7 седмици плътно с турнири, но ето, че вече шест седмици минаха и остава само още една с най-важния турнир за годината – световното първенство в Уелва. Щастливи сме с резултатите, които постигнахме, а именно те ни върнаха в първите 10 на света. Благодарим за всички позитивни и мили коментари. Благодарим, че не спирате да ни подкрепяте, пишат сестри Стоеви.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук