СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ НА ОБИКОЛКА ИЗ РЕГИОНА В ЧЕТВЪРТЪК

Лидерът на европейските социалисти и председател на БСП Сергей Станишев ще направи обиколка из региона този четвъртък. Той ще посети Хасково, Димитровград и Харманли.

Срещите няма да бъдат тяснопартийни, а ще са насочени към диалога с хората. Ще се разискват вътрешната и външната политика, както и предстоящата кампания за евроизборите. Заедно със Сергей Станишев ще пристигнат и депутати от региона, съобщи председателят на Общинския съвет на БСП в Димитровград Димитър Петров. Срещата с димитровградчани ще се проведе на 24 април, от 16:00 часа, в зала „Гроссето“. В Димитровград лидерът на социалистите ще посети „Неохим“ АД и ТЕЦ „Марица 3“ АД.

Сергей Станишев е водач на листата на Коалиция за България за евроизборите, които ще се произведат на 25 май. Въпреки това, той заяви, че няма да бъде евродепутат.  

Гръцки маслини и зехтин на едро от АНТЕК ГРУП: 0988/900 829. Вижте тук.  

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук