Семейна продукция: Баща бие майка, дете снима, баба разпространява видеото

контакти

Видеоклип на домашно насилие, заснет от 13-годишно дете в Бобов дол, беше разпространен в социалните мрежи. На видеото, споделено от бабата на детето и майка на жертвата, се вижда как бащата нанася множество удари върху жената пред очите на дъщеря им.

Майката на мъжа обаче каза за БНТ, че той е бил предизвикан от съпругата си и преди да ѝ посегне, тя е опитала да го наръга с нож.

Районната прокуратура в Кюстендил се самосезира. Очаква се по-късно днес да бъдат изнесени подробности по случая.

От МВР потвърдиха, че мъжът, от Бобов дол, упражнил агресия в клипа, заснет от дъщеря му, е задържан в София. Очаква се той да бъде конвоиран до ареста в Бобов дол.

По време на кьотека се появява и куче, за да заприлича семейната продукция на приказката за ряпата. Конкретната приказка обаче щеше да е смешна, ако не беше безкрайно тъжна и жалка.

Видеото с боя може да гледате на следния ЛИНК.

От пресслужбата на Министерски съвет съобщиха междувременно, че започва работа по изграждането на Национална информационна система за превенция и защита от домашното насилие. Тя се създава в съответствие с едно от измененията на Закона за защита от домашното насилие (ЗЗДН) от 2023 г. и трябва да заработи до август 2024 г…, ако не им мине котка път.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук