Село Странско: Делян Добрев лично чистеше кал от къщите ни, след наводнението през 2014-а

Делян Добрев в Странско през 2014 г.

#избирам11 „Вярваме ви и ще гласуваме за вас, защото само вие от ГЕРБ бяхте до нас, когато селото ни бе потопено под вода. Делян Добрев, Станислав Дечев, Евгения Ангелова, Георги Станков и Деян Иванов, заедно с още много младежи от ГЕРБ чистеха кал и тиня от къщите ни”. Това споделиха хората от с. Странско при срещата си с кандидатите за депутати от ГЕРБ Гергана Кръстева и инж. Деян Иванов.

„Цял живот ще сме признателни за протегната ръка в онзи момент, когато животът ни се преобърна. С вас сме! Познаваме ви и ви вярваме, защото сте земни хора”, признаха жителите на Странско. „Когато дойде голямата вода и помете имотите ни, не вярвахме, че някой ще ни помогне. Но чудото се случи. Вашият отбор, силният отбор на ГЕРБ, не се изплаши от мръсотията и калта и вие бяхте при нас неотлъчно. Как да изкажем благодарността си?”, питаха жителите на Странско.

Те бяха категорични, че не искат съдбата на селото им да се решава от чужди хора, спуснати от София. Жителите на Странско искат местните момчета и момичета от ГЕРБ, които не се плашат от работа. Хората искат да знаят още кога Програмата за саниране ще стигне и до техните домове, и кога в селото им ще има полицай, който да се грижи за сигурността им. Отговорът на тези въпроси е един: след 26 март, когато ГЕРБ спечели #победа11 с #номер11

Парламентарни избори – 2017. Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук