Секретари на общини на среща в Димитровград

контакти

Домакин на Регионална среща на Националната асоциация на секретарите на общините в Република България (НАСО РБ) ще бъде Димитровград на 25 юни.

Работният семинар ще започне от 10.30 часа в заседателната зала на втория етаж в Общинска администрация.

В Димитровград се очаква да пристигнат секретари на общини от страната, сред които от областите Бургас, Кърджали, Сливен, Смолян, Стара Загора, Хасково и Ямбол.

Еднодневният форум включва лекция на Сезгин Бекир, доктор по психология и клиничен психолог, почетен член на НАСО РБ, на тема: „Хора за управление и управление за хората“.

Предвидено е представяне на пилотно проучване сред секретарите на общини в Република България на тема: „Регулаторните лаборатории като част от законодателната политика, основана на доказателства”. Говорители ще бъдат Теодора Ангелова – ръководител на Национален център за парламентарни изследвания, проф. д-р Ирина Цакова – доктор по научна специалност „Теория на държавата и правото“, професор по информационно право.

Форумът предвижда още дискусия и обсъждане на актуални въпроси в работата на секретарите на общини и райони.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук