Сезонът на басейн „Химик“ в Димитровград стартира на 20 юни

Цените остават непроменени, запиват за обучение по плуване

контакти

Новият плувен сезон`2022 на басейн „Химик“ в Димитровград ще стартира на 20 юни от 10:00 часа. Басейнът ще работи с посетители от 10.00 до 19.00 часа всеки ден, съобщават от Общината.

За десета поредна година цените на билетите остават непроменени – за деца до 7 годишна възраст басейнът е безплатен, до 18 години е 1 лв., а над 18 г. билетът за ползване на съоръжението е 3 лв.

Басейнът е обезпечен със спасител. При проявено желание за обучение по плуване, желаещите могат да се записват при спасителя и при набиране на група, в периода от 11 юли до 11 август ще стартира курс по плуване.

Специална програма е подготвила Община Димитровград за откриването на басейна. Ще бъдат показани спасителни демонстрации и видове плуване от представители на Български червен кръст – Хасково. В програмата са предвидени много игри, награди, както и изпълнения на деца от школите към Общинско предприятие „Детски и младежки център“.

Всеки дошъл на откриването ще може да участва в томбола с атрактивни награди – 3 ваучера за  безплатни посещения на басейна.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук