Сезонна работа в Португалия и Испания предлага Бюрото по труда в Димитровград

контакти

Сезонна работа за селскостопански работници в Португалия и Испания предлага Дирекция „Бюро по труда” – Димитровград, съобщават оттам.

За Португалия се търсят мъже и жени, на възраст от 18 до 50 години. Те ще берат малини, къпини и боровинки. Работодателят предлага добро заплащане, плюс бонуси и безплатно жилище, както и обяд и вечеря или пари за храна. Кандидатите трябва да имат завършено основно образование, чисто съдебно минало, както и земеделски опит, тъй като ще гонят норма минимум 4 кг продукция на час. Одобрените кандидати задължително ще бъдат на изпитателен период от 15 дни, като заминаването е през февруари-март 2018 г. Трябва да имат готовност за извънреден труд и работа в почивните дни.

Работата в Испания е само за жени, от 18 до 45 години. На тях се предлага бране на ягоди и боровинки от февруари 2018 г. Те трябва да притежават основно образование и опит в селското стопанство. Да са издръжливи както на високите температури в парниците, така и на начина на бране на ягоди. Испанският работодател предлага  добро заплащане.

Желаещите да кандидатстват трябва да се запишат за интервю с работодател в Дирекция “Бюро по труда” Димитровград, стая 6. Крайният срок за набиране на кандидати е 12 януари 2018 г. за Португалия и 22 януари за Испания.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук