СЕДМИЦАТА НА СПОРТА ЗАВЪРШИ С ПРАЗНИК НА СТАДИОН „РАКОВСКИ“

контакти

Седмицата на спорта завърши с празник на стадион „Раковски“ с поредица състезания. Той премина под надслов: „Здрав дух, здраво тяло“. Учениците от 2 до 8 клас играха волейбол, футбол, тенис на корт, лека атлетика, народна топка и др. Имаше също демонстрация по спортно ориентиране – нов вид надпревара, както и други дисциплини по проект „В хармония със себе си и света“. Учениците буквално бяха превзели игрището по всичките му краища. Това малко затрудни организацията на турнирите, но пък това превърна иначе работната събота в истинско тържество. По-големите ученици също организират игри днес в дворовете на училищата, както и тези от школата по населените места.

Проявите започнаха още на 13 май с минуфутбол на игрището до стадиона. Продължиха с тенис на маса в спортна зала „Младост“ и традиционния стрийтбол в ЕГ „Д-р Иван Богоров“. 

 

 



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук