Седем шампиона донесоха пето място за „Бугари“ в международен турнир

контакти

Седем шампиона донесоха пето отборно място за спортен клуб по джудо и джу-джицу „Бугари“ – Димитровград, от международен открит турнир. Надпреварата се проведе на 4 ноември в Скопие, Македония. Участваха 280 състезатели от 10 страни и общо 21 клуба. От страната, състезателите бяха от Димитровград, Русе, Бургас, Смолян и София.

Шампиони в турнира от „Бугари“ станаха: при мъжете – Владислав Андонов, при юношите – Никола Балев,  Ивайло Костов, Даниел Чакъров, при деца старша възраст – Денислав Иванов, при децата – Пламена Тодорова и Теодора Иванова.

От 27 до 29 октомври Никола Балев и Даниел Чакъров участваха на Европейското първенство за юноши в Букурещ. Не успяха обаче да се класират за финалната фаза, допълват от клуба. Информират още, че на представители на „Бугари“ предстои последно участие на Републиканското първенство за всички възрасти. То ще се състои на 19 ноември в Смолян, където ще участват около 25 деца от клуба.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук