Сгащиха разпространители на марихуана на улицата

Двама димитровградчани на 25 и 50 години са задържани за държане и съхранение на марихуана. В тях, както и в дома на единия, са намерени общо близо 300 грама от наркотика, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

В 19,30 часа вчера двамата са били обискирани на ул. „Първа“ от криминалисти от Районно управление – Димитровград. В първия  са намерени 10 пликчета с 10 грама от дрогата, във втория – 31 пликчета от същото вещество, с тегло 35 грама.

Последвало е претърсване в жилището на по-възрастния, живеещ на същата улица. Там е открита найлонова торба със същия вид дрога в насипно състояние, около 250 грама. Открити са и множество празни полиетиленови плекчета с клипси.

Наркотикът е иззет с протокол. Димитровградчаните са задържани до 24 часа по образуваните бързи производства.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук