СВРЪХ ХОРА ЖИВЕЯТ В СЕВЕРНО МЕКСИКО

Тараумара
контакти

[pullquote_left]ТРАУМАРИТЕ НЕ БОЛЕДУВАТ, ПРОБЯГВАТ 200 КИЛОМЕТРА, ПИЯТ РАКИЯ ОТ ГЪРМЯЩИ ЗМИИ[/pullquote_left] [dropcap]С[/dropcap]упер силни, не боледуват от рак, инсулт, те са неразгаданата тайна на планетата ни – свръх хора от мистичното индианско племе Тараумара, което живее на дъното на Меден Каньон в планината Сиера Мадре, Северно Мексико. Описанието за тях, още в легендите е: стройни, недосегаеми, неимоверно силни. Съвременната медицина обаче и до днес няма обяснение на въпроса, свързан с физиката им. Учените ги смятат за практически неразрушими биоекземпляри, които не боледуват от сърдечно-съдови заболявания, диабет и дори не знаят за съществуването на „болестите на нашето време”.

Още по-шокиращо е, че супер хората от Тараумара остават в невероятна физическа форма дори и след 90 години. Когато умират, това става от дълбока старост, а не заради някакво заболяване.

Друга характерна особеност на Тараумара е невероятното вътрешно равновесие и спокойствие, които притежава всеки един от тази загадъчна раса.

Тараумарите са най-невероятните супер атлети на земното кълбо! Притежават свръхестествена издръжливост и са способни да тичат дни и нощи без да се изморяват по почти отвесни терени, което минава границите на човешките възможности.

Средностатистическият тараумара е способен да избяга 160 – 200 километра наведнъж и да се възстановят почти веднага за следващото бягане.

Интересното за тях е и абсолютният пацифизъм. В речника на този народ дори не съществуват думите насилие, завоюване, жестокост. Тараумарите живеят в общество, в което няма наказания, защото няма и престъпления. Няма социални прослойки, защото няма бедни и богати. Те дори нямат парични единици. Обществената им система не вярва в стойността на нищо материално.

ГЪРМЯЩО

Друг шокиращ факт е, че Тараумара са невероятни веселяци и вдигат апокалиптични двудневни купони, на които изпиват огромни количества изпепеляваща гърлото ракия, наричана лечугила. Тя се приготвя от труповете на гърмящи змии и смола от кактуси.

Ето това представлява тази изумителна раса от свръх хора, която съществува само на „две крачки” от небостъргачите на Тексас – траумара!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук