СВОИ КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИ ИЗБИРА БСП ДИМИТРОВГРАД

Свои представители за кандидат-депутатската листа на БСП в региона избира в събота димитровградската организация. 17 местни социалисти са получили номинации за това от основните партийни структури, но 8 сами са оттеглили кандидатурите си, така че делегатите трябва да подредят станалите 9, информираха активисти. Заедно с тях организациите са направили още 6 предложения – на знакови фигури от Националното ръководство на БСП.

След решението на конференцията, Областният съвет ще подреди листата, вземайки под внимание и решенията на другите конференции по общини в региона. Утвърждаване на имената за депутати ще направи, на по-късен етап Пленум на Националния съвет.

Точката по предложенията за народни представители е последна в дневния ред на конференцията в Димитровград. Преди това ще се направят анализ на обществената и политическа обстановка, ще се обсъдят отчетите на народния представител Чавдар Георгиев и групата съветници в Местния парламент, ще се дискутират предложения за промени в  Устава на БСП и управленската платформа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук