СВОБОДНО ПРОДАВАТ УРЕДИ ЗА ПРЕПИСВАНЕ НА ПАЗАРА

Свободно се продават уреди за преписване на пазара. Оферти се намират в сайтовете за безплатни онлайн продажби. Търсенето и предлагането, със сигурност, се увеличава покрай матурите и външното национално оценяване. Ще бъде така и по време на кандидатстудентските изпити. По темата се е изписало и изговорило много и въпросът отдавна не е дали, а как преписват част от учениците.

Доскоро сред най-модерните джаджи бяха микрослушалките. Те, обаче, създават редица трудности. Такива са за ученика, който или трябва да скрие устройството, от което се излъчва информацията, или външен човек да диктува… За избягване на проблемите се измислят нови апарати. Такива са часовниците за преписване.

Часовниците, с няколко циферблата, може да ги ползвате за всякакви изпити. Те дават възможност за записи на текстове, чертежи, формули… клипове, снимки. Ние ви предлагаме всичко това в един практичен и удобен спортен часовник, пише в характеристиката.

Един от моделите дори има паник бутон. След натискането му, от дисплея изчезва текста или чертежа и се появява час, за да бъде заблуден квесторът. После отново ученикът се връща в предишния режим и продължава спокойно да си преписва. В комплекта има слушалки, USB кабел и ръководство за работа на български език. Продават се за 60-70 лв., на промоция.

Освен часовници и слушалки, други уреди за преписване също изненадват с високи функционалност и гаранция за успех. Такива, например, са предаватели с връзка за врата, които няма как да бъдат открити, ако не се свали блузата. Други се спират на химикалки за преписване, с микрофон. На места се предлага и техника под наем, която се използва за деня на изпита и после се връща.

Снимка от: mediacafe.bg

rk4_banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук