Световна търговска верига отваря магазин в Димитровград

Световната търговска верига JYSK /„ЮСК“/, с почти 2500 магазина в над 34 страни, ще започне да развива дейност в Димитровград. Официалното откриване, по първоначална информация, ще бъде в края на следващия месец – на 28 февруари.

Магазинът ще се намира в част от пространството на бившия хипермаркет „Билла“ – собственик на терена и сградата, непосредствено до сегашния китайски магазин. Стоките ще бъдат разположени в пространство от 1500 кв. м, заедно със складовата зона.

Почти приключил е основен ремонт на пространството, монтирано е ново осветление отвън и отвътре, започнал в края на миналата година. Предстои полагането на подово покритие, след което се очаква да бъдат оформени щандовете и да започнат да пристигат стоките – за дома и неговото обзавеждане, мебели, текстил, аксесоари и др.

Засега, не е ясно колко ще бъдат наетите служители в магазина в Димитровград, но че такива вече се набират, става ясно от jobs.bg. Към момента се търсят асистент продажби и супервайзор за логистика… Сред ангажиментите са – продажба в магазина и грижа за склада, участие в приемането и разтоварването, с възможности за бонус, развитие и обучения, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване и други предимства.

Компанията JYSK е основана през 1979 г. в Дания и тази година чества 40 години от създаването си. В България фирмата отваря първия си магазин през ноември 2005 г. в Пловдив, а по-късно във Велико Търново и София. В момента в България разполага с магазини в Бургас, Стара Загора, Плевен, Варна, Асеновград и Пазарджик, Перник…, а скоро и в Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук