Света напусна Елена Георгиева, дългогодишен директор на Историческия музей

контакти

Света днес напусна дългогодишният директор на Историческия музей в Димитровград – Елена Георгиева. Тъжната вест съобщи съпругът й Господин Георгиев. Тя тръгна към звездите!, написа той в социалната мрежа, а малко по-късно на скръбната вест откликнаха колегите на Елена от Музея.

Днес от този свят си тръгна един прекрасен човек, с който ни свързват дълги години не само работа, но и огромно приятелство. Елена Георгиева беше не само директор на музея в продължение на 25 години. Тя беше човек сърцат, отзивчив, винаги готов да те разбере, да ти помогне, да ти даде съвет! Безкрайно много ще ни липсваш! Трудно е да го повярваме! Обичаме те!, изрази чувствата си екипът на Историческия музей.

На културната институция в Димитровград г-жа Георгиева отдаде 39 години от живота си, четвърт век от тях – като ръководител. Последният й трудов ден там бе в края на август 2020 година. За работата си е многократно отличавана. Носител е и на Специалната награда на Димитровград за принос с областта на културата, през 2016 година.

Поклон пред делото и паметта ти, Елена! Съболезнования към близките! Поклонението ще бъде в понеделник, 23 януари, от 11.00 часа в ритуалната зала на новия гробищен парк

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук