„Саяна“ спечели фирмения футболен турнир в Хасково

контакти

Отборът на „Саяна“ спечели фирмения турнир по футбол в Хасково. Надпреварата, която е първа от години насам, организира Общината, по инициатива на ПИМ, съобщава вестник „Фактор“.

Компанията осигури и наградите в турнира – купи и парични премии за победителите. За разпределянето им се включиха 7 тима: Клуб SЕNSE на „Дресинг 2016” ЕООД, ПИМ, с представителен отбор, „Тролейбусен транспорт” на едноименното общинско предприятие, „Саяна” на „Милки груп био” ЕАД , „Юнуз” на дружеството със същото наименование, отбор на „Пожарна безопасност и защита на населението” /ПБЗН/ и „Тано” на ЕТ „Тано – Николай Траилов”.

След оспорвани срещи в два дни, подреждането в челото изглежда така:

  1. „Саяна” – 4 победи, 0 загуби, 22 вкарани, 5 получени гола
  2. ПБЗН – 4 победи, 1 загуба, 28 вкарани, 16 получени гола
  3. ПИМ – 2 победи, 2 загуби, 7 вкарани, 7 получени гола
  4. Клуб SENSE – 2 победи, 3 загуби, 15 вкарани, 17 получени гола

За успеха победителите получиха чек с равностойност 1000 лв., вторият тим си разделя 750, третият – 500, четвъртият 250. Парите са дарени на Община Хасково от ПИМ. Чековете и купите връчи представителят на дружеството инж. Георги Тенев, в съдействие с експерта по спортни дейности в общината Деян Александров.

А интересни моменти от награждаването и турнира, вижте в албума – тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук