Санкционират комуналната фирма в Димитровград, заради орязани орехи

Акт на комуналната фирма „Нео-Титан“ ООД, за трайно увредени два ореха на бул.“Димитър Благоев“ 3, след отрязване на стволовете на дърветата от служители на фирмата, състави Община Димитровград, съобщават оттам.

От администрацията поясняват, че извършеното действие не е съгласувано и е направено в разрез с разпоредбите на  Нарерба №5, чл.9, т. 4. на Община Димитровград.

За нарушението е съставен акт на фирмата, по който предстои издаване на наказателно постановление за санкция в размер до 2000 лева.

Липсата на възлагане или съгласуване на подобен род дейност с Общината провокира съмнения за извършване, с цел удовлетворяване на частни бизнес интереси, се посочва в информацията.

Нарушението е второ по рода си за тази година, извършено от фирмата. През месец юни „Нео-Титан“ ООД бе санкционирана за подобно нарушение, на ул. „Илинден” 10.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук