САНКТ ПЕТЕРБУРГ И NATIONAL GEGRAPHIC ОЧАКВАТ УЧЕНИК

контакти

Ученикът от ПМГ „Иван Вазов“ Даниел Господинов ще премери сили на Международен шампионат по география на National Geographic в Санкт Петербург – Русия. Той ще се проведе в началото на месец юли, съобщават от гимназията.

Даниел Господинов участва в подготовката за 8-10 клас с националния отбор в София, провела се от 2 до 9 юни. Съставът за руския град бе определен след тест. Възпитаникът на ПМГ показа най-висок резултат в групата си – 49 от максимални 58 точки. Така си осигури място в отбора.

Класирането на един толкова престижен международен форум е огромно постижение за ученика и неговите преподаватели. Можем само да му пожелаем успех в Санкт Петербург, както и в по-нататъшното му развитие, казват от ПМГ. „Надявам се с останалите момчета от отбора да се сработим като екип и да представим достойно България” – сподели Даниел. 

Даниел Господинов – снимка от ПМГ „Иван Вазов“ Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук