Ръст на икономиката и вдигане на доходите в общините търсят Стефан Димитров и Търговско-промишлената палата

Идея за изграждане на автономна индустриална зона, сподели водачът на Реформаторския блок за Хасково

Растежът на икономиката в отделните общини на област Хасково беше основната тема при срещата на Стефан Димитров – водач на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“, с председателя на Хасковската търговско-промишлена палата /ХТПП/ Янчо Янев. Според тях, развитието на икономиката е единствения ефективен начин за вдигане на доходите на населението.

Димитров сподели идеята си за изграждането на автономна индустриална зона в землищата на селата Крепост и Узунджово. Той заяви готовността си да работи за законови промени, които да увеличат правомощията и автономността на общините. Така те ще получат възможност да осъществяват такива проекти сами, без да чакат намесата на централната власт.

Обещанията не вдигат заплатите, но с този проект по-лесно ще бъдат привлечени инвеститори и така, по естествен път, доходите на хората в района ще нараснат, категоричен беше Стефан Димитров.

Парламентарни избори 2017. Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук