РУСЛАН МЪЙНОВ И РЕВОЛЮЦИЯ Z ПЯХА ЗА ПРОМЯНАТА В ДИМИТРОВГРАД

[quote]ЗВЕЗДИТЕ, „ЗВЕЗДИЦА“ И ПЪЛНА ЗАЛА В ПОДКРЕПА НА СТЕФАН ДИМИТРОВ[/quote]

„Бъди промяната“, под този надслов, пред препълнена зала „Младост“, премина снощи организирания от Коалиция „Да за Димитровград“ концерт-спектакъл, под патронажа на кандидата за кмет Стефан Димитров.

Водещ на представлението бе неповторимият актьор и певец Руслан Мъйнов. Сред най-атрактивните изпълнители бяха тези от Революция Z, които вдигнаха залата на крака.

DakoncertpromqnaБъди промяната, която искаш да видиш в останалите. Бъди промяната, която искаш да видиш в света. Затова, гласувайте, не чакайте, бъдете промяната. С тези думи концертът откри Руслан Мъйнов, който също се отличи с няколко песни.

За кого пеем, попитаха изпълнителите от Революция Z. За победа на Стефан Димитров, отвърна в един глас залата.

Нужна е промяна за справедливост, за да могат талантите да знаят, че наистина Димитровград е зад тях. За талантите на Димитровград, за Димитровград – победа и успех, каза в словото си кандидатът за кмет Стефан Димитров.

Концертът откриха изпълнителите от танцов ансамбъл „Звездица“, с внушително фолклорно представелние. Последва изява на детската формация „Добричанче” към читалище “Нов път – 2011”, село Добрич, децата от Академия за таланти, танцова формация Street Dust Dance, спортен клуб по акробатика, рок-група при ПМГ „Иван Вазов“. Шоу за публиката направи и Траян Костов от X factor, който изпя няколко парчета.

Страхотен концерт. Това е бъдещето на Димитровград. Поздравления за Стефан Димитров, за когото основен приоритет са младите таланти на Димитровград, коментираха хората след спектакъла.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук