РУСЛАН МЪЙНОВ В ОГНЕН ДУЕТ В ТЕАТЪРА

театър Апостол Карамитев
контакти

Руслан Мъйнов и оперната певица от Старозагорската опера Русалина Мочукова ще осъществят огнен дует в театърАпостол Карамитев“. Те ще изпълнят за димитровградската публика любими канцонети, популярни арии от опери и канцонети. В репертоара влизат арии от Супе, Лехар, Калман, Щраус, Верди и Пучини. Музикалният съпровод ще бъде на симфоничния оркестър и хор на Държавната старозагорска опера. С това музикално представление екипът на театъра изразява благодарност към публиката за времето заедно. То отбелязва и втората година откакто театърът стана общински. Заповядайте, за да се потопим заедно в един по-красив и по-вълнуващ свят, канят от храма на Мелпомена.

Събитието ще се състои на 23 април, от 19 часа. Цената на билетите е по 10 лв. Касата работи от 10 до 14 часа и от 15 до 19 часа, като събота и неделя са почивни дни. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук