РУМЯНА БЪЧВАРОВА: КУПУВАЧИТЕ НА ГЛАСОВЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ, ЗНАЕМ ГИ

контакти

Едва ли ще успеем да се справим с всички случаи на купуване на гласове, защото схемите на всички избори се променят. Важно е, обаче, че хората осъществяващи подобни схеми, са почти едни и същи. Знаем кои са те, което ще ни помогне, заяви пред БТВ министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Подобни нарушения са голям проблем за политическия живот. Затова за нас е основен приоритет да следим политическите права на гражданите да не бъдат нарушавани, каза още Бъчварова. Както писахме, към момента Хасково е първенец по сигнали за купен вот и засечени нередности в предизборната кампания.

Според вътрешния министър, сигналите към момента за купуване на гласове са около 40. По всички тях се работи. МВР има организация по темата още от 14 август. Моето убеждение е, че голяма част от схемите се организират много преди изборите, подчерта вътрешният министър.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук