Румен Радев кани Бойко Борисов да се кандидатира за президент

Румен Радев подкани Бойко Борисов да се кандидатира за президент, при откриването на учебната година в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ в София.

„Време е Бойко Борисов да спре да използва партията си като щит и да защити честта й, като се кандидатира за президент. След всички изговорени приказки и предизвикателства това е логичният изход“, заяви Радев.

Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще приветстват участниците в Инициативния комитет, който ще издигне кандидатурите им като независими кандидати за президент и вицепрезидент на президентските избори на 14 ноември. Учредителното събрание ще се състои тази вечер в НДК.

Същевременно, ден по-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че до последно няма да излъчат кандидат за президент. Той се мотивира, че изчакването е, за да запазят кандидата от евентуални политически атаки.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук