Ротвайлер нападна майка с бебе в село Крум

Нападенията от кучето са системни, разказват жители

контакти

Ротвайлер нападна майка с едногодишно дете. Хората от цяла улица в димитроврадското село Крум разказват, че са тормозени от кучето, и че това е пореден случай, в който то е нападнало хора. Жената е пострадала, нахапана е по краката. Пострадали са и други жители на селото.

Ротвайлерът редовно успявал да излезе извън двора, където е отглеждан, и нападал минувачи, разказват местните. В събота Валентина минала покрай кучето, а то се спуснало към нея и сина ѝ. Тя изблъскала детската количка, а животното започнало да хапе краката ѝ.

Собственичката на кучетата обясни в ефира на „Здравей, България”, че не знае как домашнияt ѝ любимец успява да се отвързва от синджира, с който е вързан. „Опитвам по всякакъв начин. От това повече няма какво да направя”, заяви тя и отрече твърденията на съседите си, които казват, че кучетата ѝ постоянно излизат извън огражденията на двора, се казва в репортаж на NOVA, която публикува видео.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук