РОМИ КАТЕРЯТ КЕСТЕНИ В ЦЕНТЪРА. ТИТАНКИ: КМЕТЪТ ГЛЕДА

контакти

Нашествие на роми – катерещи и брулещи кестени, както писахме, се забелязва из целия град. Явно, дивите плодове по по-страничните места са на привършване, защото обект на атаката станаха и дърветата в идеалния център на Димитровград.

Малко преди обяд ром се беше качил на първото дърво на бул. „България“ и го забрули здраво. Това създаде уплах сред преминаващите в този момент хора отдолу. Те се зачудиха какво се случва, чувайки в първия момент звука от разтърсването. След това се отдръпнаха и минаваха встрани, за да избегнат канонадата от падащи едри и дребни кестени.

В този момент чистещи встрани работнички на Нео Титан се чу да казват към брулещия: Кметът гледа. Причина за думите им бе факта, че сградата на общинска администрация се намира на срещуположния край. От друга страна – създаде им се и доста работа, след направения боклук. Това изобщо не стресна рома, който след събиране на изпадалите диви кестени от първото дърво, премина на следващото, на следващото…

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук