Ролс Ройс от 1984 г. с купата на кмета, първо място за Фолксваген от 1967 г. в ретро изложение

контакти

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев удостои с най-високия приз от Изложението на ретро автомобили Бончо Делчев – собственик на Ролс Ройс от 1984 г. За 16-та година Община Хасково и местният ретро клуб „Тракия“ организират един от най-атрактивните паради на класически автомобили в страната.

Петър Андреев от Кърджали с автомобил „Фолксваген 1 300“ от 1967 г. спечели първото място. Второ място и една от специалните награди спечели Иван Николов-Шерифа от Стара Загора с „Додж Роял“ от 1957 г.  Трети стана Любомир Цветков със Ситроен от 1985 г. Купата на публиката спечели Шевролет от 1967 г.

Изложението се провежда по повод Деня на Хасково. За първи път по време на ретро парада имаше рок-музика на живо. На пл. “Свобода“ свири една от любимите младежки рок-банди на Хасково „Прима Виста“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук