Рок-операта „Исус Христос Суперзвезда“ на димитровградска сцена

Турнето преминава още през Хасково, Карлово и Казанлък

Прочутата рок-опера на Андрю Лойд Уебър – „Исус Христос суперзвезда“, ще гостува на сцената на ОДТ „Апостол Карамитев“ – Димитровград, на 11 април, от 19:00 часа. Със специалното участие на Наско от БТР като Пилат Понтийски и Християна Лоизу от X-factor като Мария Магдалена.

Насладете се на легендарната рок музика на Андрю Лойд Уебър, която вече 40 години не слиза от световния афиш. Голям оркестър, хор и ефектно светлинно шоу очакват зрителите. В главните роли: Исус – Богомил Спиров, Юда – Момчил Караиванов.

Важно уточнение е, че се пее в оригинал – на английски език, но ще има субтитри на български език.

Билети, на цени от 10 и 12 лева, може да закупите от касата на театъра в Димитровград. Работи от 10:00 до 14:00 часа и от 15:00 до 19:00 часа. Телефон за информация: 039166336 и 0879294603.

Турнето на трупата, освен в Димитровград, преминава през още три града. Стартът е от Хасково на 10 април. Следва на 18 април в Карлово и на 24 април в Казанлък.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук