Рок и мото каскади с „Викингите“ и приятели в събота

Рок и мото каскади ще допълнят в събота проявите за празника на Димитровград, когато започва програмата за отбелязването му.

На 28 август любителите меломани могат да очакват участието на хасковската група White Walkers  и софийската Sheky, от 21.00 часа на басейн „Химик“. Събитията са организирани съвместно с рокерите от мото клуб „Викингите“.

Два часа по-рано, от 19.00 часа от басейн „Химик“ ще тръгнат множество мотоциклети, които ще направят почетна обиколка по основните булеварди в града, като поздрав за празника на Димитровград. В нея ще се включат клубове от страната – от Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Лом, Враца, Свиленград, Харманли, Хасково, Сливен, Казанлък и др.

Десетки мотоциклети, сред които Harley-Davidson, Honda NTV, ИЖЕ с кош и много други атрактивни за гледане мотори ще пристигнат в Димитровград в събота.

След почетната обиколка, рокерите ще паркират мощните возила по бул. „Димитър Благоев“, в отсечката от ул. „Ромен Ролан“ до кръговото пред Спортна зала, където от 19.30 часа ще започне зрелищното Stunt show, с мото каскади. Едни от най-добрите в страната стънт райдъри ще правят най-различни, опасни, акробатични и атрактивни номера с големи пистови мотори, АТВ и кола.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук