РОЗИ ЗА 8 МАРТ РАЗДАВАХА НА ПАЗАРА МЛАДИ СОЦИАЛИСТИ

Над 100 живи  рози и картички раздаваха днес по уличките на Неделен пазар момичетата и момчетата от Младежкото обединение към БСП – Димитровград. С тях те зарадваха жените на празника им.

Акцията се прие много добре от хората. На снежния 8 март това бе една много приятна изненада за продавачи и клиенти. Международният ден на жената по първоначален замисъл е социалистически празник, признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените.  За това решихме да го отбележим, като засвидетелстваме уважение към жената и ролята й в обществото. Жест с много положително настроение и усмивки, отправихме и към майката като раздадохме картички с пожелания и стих, коментира председателят на  Младежкото обединение Виолета Желева.

Първоначално имахме притеснения, че може да вали и да създаде трудности. Акцията обаче по раздаването на рози щеше да се проведе при всички случаи, независимо от времето, уверено заявиха младите социалисти. Те подготвят и още инициативи, една от тях ще бъде на Деня на Земята.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук