РОДОПСКИЯТ ЛЕЧИТЕЛ С КОРАНА АЛЕЙДИН: ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НЯМАШ ЛИ, И МИЛИОНИ НЕ ПОМАГАТ

Поради интереса към дарбата му, ходжа Алейдин Тахиров отново ще бъде в Димитровград на 12 и 13 август – петък и събота. Посетители ще приема от 8,30 до 20,30 часа, след предварително записване на телефони: 0878/624 088 и 0879/489 415.

На 37 години, Тахиров е най-младият ходжа в България. Роден е в златоградското село Бенковски, но от 15 години живее в Мадан. Зет на къща. Завършил е ислямско духовно училище в Русе и Шумен през 1999 г. Българомохамеданин – помак, както сам казва. Семеен, баща на две момчета.

 • Г-н Тахиров, посещавате Димитровград повече от десетилетие. Търсят ви за лечение, но и за разваляне на магии. Правят ли се много тук?
 • Да, на някои може да звучи невероятно, но във вашия край се правят много магии. Хората, както и другаде, са озлобени, завист се шири все повече, желание някой на някого да навреди, понякога за маловажно нещо, дори без причина… Затова ме търсят. Който е идвал – знае, аз не се хваля, казах го и преди: Хората нека говорят за мен! Вижте отзиви от мои посетители.

[quote]Б. И. от квартал „Раковски”: Миналата година през декември преди ходих при него, когато приемаше в Хасково.  Без да казвам нищо за проблемите си, без да казвам къде и какво работя, ходжата ми каза, че имам направена магия. Позна, че има мазано и цапано отвън, пред вратата на магазина, имаше и черупки от яйца, и утайка от кафе.Аз ги бях намерила седмица по-рано. Сторено ми беше от ден на ден бизнесът и работата ми да не вървят, клиентите да ме отбягват. Бях се отчаяла. На ръба на фалита бях, но родопчанинът ми помогна. Развали магията, нещата потръгнаха и клиентите дори се увеличиха. Аз му вярвам и съм предоволна. Здраве, късмет и берекет му желая![/quote]

[quote]Д. А. от село Добрич: В края на февруари посетих Алейдин, когато приемаше в Димитровград. Проблемът ми беше със съпруга –  злоупотребяваше с алкохол и много често вдигаше скандали. Не вярвах в началото, че може да ми се помогне, но младият ходжа гарантира успех. Каза, че няма да съжалявам.Повярвах му. От около 3 – 4 месеца виждам, че мъжът ми е на път да се откаже от тази отрова. Става пак предишният човек. Уверих се, че ходжата не е измамник.Наистина има дарба.[/quote]

[quote]С. М. от квартал „Изток”: В края на 2013 г. отидох при младия ходжа в Мадан, където живее. Над 9 години живеем заедно с моята голяма любов, но не можех да задържам плода, след като забременявах, без да има причина. Направих обаче правилната стъпка, за което сега съм много щастлива. Благодарение на него се радваме на нашето слънчице, вече на годинка. Бих го препоръчала на всеки, който има нужда и вярва, че може да му се помогне.[/quote]

 • Как разбирате какъв е проблемът на човек, дошъл при вас. Питате ли, той ли разказва?
 • Когато дойде човек при мен не го питам какъв е проблемът и за какво е дошъл, както правят много от колегите ми. Човекът нищо не казва, проблемът го казвам аз. Трябва да знам само първото име, навършените години, датата, месецът и годината на раждане. Гледането започвам от миналото, за да се увери човекът в способностите ми, след това преминавам към настоящето и бъдещето. Казвам за здравословни проблеми, работа, ако посетителят не е семеен – ще бъде ли и кога, колко брака и деца ще има, ако има имот за продаване, дали ще го продаде и кога. Казвам и ако открия направена магия, за какво е направена, къде и с каква цел, първата буква от името на човека, който я е направил, дали е мъж или жена, дали е близък, роднина, приятел, колега и т. н. Мога да гледам и да развалям магия и на снимка, стига човекът да не е починал. За мъртви хора не гледам, става ми лошо.
 • Казвате, че гледате на снимка, а по телефона гледате ли?
 • Както един лекар по телефона не може да излекува или оперира, така и аз не мога по телефона. Това, за мен е измишльотина и безбожно. Човекът трябва да е срещу мен, или, най-малкото снимка да имам.
 • Казахте в предишен разговор, че старец с бяла брада ви дарил, насън, със способността да виждате миналото и бъдещето и да помагате на хората. Така ли е, наистина?
 • Самата истина. Преди 14 години бях 5 дни в кома. Тогава ми се яви стар човек с бяла брада и проговори на български, може би защото съм помак – българомохамеданин: Алейдине, ще те надаря с дарба да помагаш на хората, да им казваш миналото и бъдещето чрез Свещената книга Корана, да откриваш и разваляш магии, но няма да правиш!
 • Изпълнявате ли тази повеля, да не правите магии?
 • Абсолютно! Ако някой не вярва, може да провери по какъвто иска начин – магии не правя, нито бели, нито черни. Според нашата религия това е забранено и е грехота пред Всевишния, защото след време всичко се връща. Искам да отбележа и нещо много важно – когато развалям магии, ги развалям пред човека, да види с очите си. А не както самозванци правят – „Прати ми пари по пощата, пък аз ще ти изпратя развалената магия в колет”. Това за мен е грехота. Също така, когато развалям магии, правя защита и гарантирам, че следващите 7 години даденият човек от магия няма да бъде застигнат. Не съм за един ден, доверие не се печели лесно, но лесно се губи!
 • Казвате, че в Димитровград идвате от десетилетие. Какви хора са Ви търсили?
 • Най-различни. Радвам се и се гордея, че ме търсят всякакви хора. Идвали са бизнесмени, полицаи, учители, служители в съда и общината, търговци от пазара. Някои са идвали по два пъти, ако от първия са останали недоволни, ще го направят ли?
 • За гледане и разваляне на магии стана дума, не казахте при какви болести помагате?
 • Здравето е най-важно. Здраве и късмет нямаш ли и милиони не помагат! Справям се с болести, с които, понякога и медицината не може – зависимост от алкохол, хазарт, наркотици. В тези случаи лекуваният не трябва да знае. При мен трябва да дойде друг човек от семейството със снимка и дреха на зависимия. Помагам при епилепсия, страхова невроза, припадъци, заекване, проблеми със забременяване… Но не съм всемогъщ – не помагам при ракови заболявания, тумори, диабет . Нека страдащите от тях да го знаят. Не искам да лъжа никого! Не сме за един ден, както казах.
 • Стигаме до финансовия въпрос. Какви са таксите при Вас?
 • Да, това също трябва да се знае. Аз пътувам и имам разходи – транспорт, нощувки, храна. Без заплащане не може, но цените ми са достъпни и най-ниски в страната. Не като на колеги и колежки, които за едно гледане вземат от 150 до 300 лв., а за разваляне на магия – 1500 – 2000 – 3000 до 5000 лв. Виждали сме такива в „Господари на ефира”. При мен цената на гледане в Димитровград, примерно, е 47 лв., а когато лекувам болест или развалям магия – изчислява се според каноните на Корана и данните на човека, в зависимост от проблема или магията, дали е стара или по-скорошна. Цените не са  космически, но моля да ми търсят хора само с проблеми.  Любопитни и невярващи, нека не се обаждат. За да помогна, вярата трябва да е много силна!

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук