РИБОЛОВЕН ТУРНИР СЪБИРА ЛЮБИТЕЛИ НА ЯЗОВИРА КРАЙ ЧЕРНОГОРОВО

контакти

Риболовен турнир събира любители на язовира край Черногорово. Таксата за участие е 10 лева, а местата са ограничени. Представянето на риболовен билет е задължително, казват организаторите от „Неохим“ АД. Съорганизатор е Сдружението на ловците и риболовците в България/СЛРБ/– Димитровград. Състезанието е традиционно, провежда се за девета година. Майсторите на замятането могат да покажат възможностите си на 9 юни, от 8 до 12 часа.

Предвидени са парични и предметни награди, осигурени от торовия производител, СЛБР и още няколко фирми. Средствата от таксата ще бъдат включени в наградния фонд. Според количеството улов, най-добрите ще бъдат класирани на първо, второ и трето място. Въдичари ще бъдат отличени и в две категории: „Най-голяма риба” и „Най-малък участник”.

Разрешават се по две въдици с по две куки всяка. Местата за хващане ще се определят чрез жребий в деня на турнира. Крайният срок за записване е 16:30 часа на 7 юни 2013 г. За контакти: 0887 394 872 – Цанко Сталев; 0887 311 070 – Михаил Михайлов.

Организаторите допълват, че интересът към традиционния турнир е голям. Специално за него на язовира край димитровградското село пристигат запалени въдичари от цялата страна. От водоема многократно са улавяни сомове-гиганти – мечта за всеки изкушен от риболова, казват още те. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук