РИБА, РУБИНИ И САПФИРИ ПРОДАВА ТАЗИ СЕДМИЦА НАП

Близо 21 тона скумрия обяви днес за продан Националната агенция за приходите в Пловдив, съобщават от там. Стоката бе спряна преди дни от звеното за фискален контрол към НАП – Пловдив заради съмнения, че няма да бъдат платени дължимите данъци след реализацията й на пазара у нас. Рибата е ловена в студените и чисти води на Атлантически океан и според експерти се отличава с висока масленост. Агенцията по безопасност на храните потвърди годността й и от утре желаещите да я закупят могат да участват в процедурата по пряко договаряне, обявена от приходната агенция в Пловдив.

Процедурата по пряко договаряне на стоки дава възможност за продажба в много кратки срокове и на изключително атрактивни цени за клиентите. Подробностите за участие, сроковете за огледи и за подаване на ценови оферти, както и телефоните за контакт с експертите от НАП Пловдив са публикувани на е-адрес  http://nraapp04.nra.bg/targove/pages/index/pid/4251.

Тази седмица Агенцията за приходи предлага в търг и богато разнообразие от златни накити, рубини и сапфири – общо 10 894 броя, и сребро във вид на пластини и отливки. Скъпоценните камъни и кристалите са конфискувани от митничарите край Свиленград, след пресечен опит за контрабанда. Могат да бъдат огледани от кандидат-купувачите днес и утре – 4 и 5 август, а до 6-и се внася депозита в размер на 20% от първоначално обявената цена.

До края на лятото се очаква да приключи оценката на 10 диаманта и още 35 кг сребро, също конфискувани в полза на държавата при осуетен опит за контрабанда край ГКПП „Капитан Андреево“.

Повече информация за тези и други продажби, организирани от Националната агенция за приходите, е достъпна в интернет страницата www.nap.bg в рубриката „Продажби“, подчертават от НАП.

Снимка от http://www.unicatumbiju.com

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук