Ресторант, с мотел, паркинг и колонки за електромобили искат да правят край Крепост

Инвестиционното намерение включва още – детски площадки, площадки на открито, зелени площи

Инвестиционно намерение за изграждане на сериозен комплекс край село Крепост има димитровградско дружество. Проектът включва построяване на ресторант, мотелска част – бунгала, паркинг, колонки за зареждане на електромобили, създаване на градина към ресторанта, детски площадки, площадки за фитнес на открито и зелени площи.

Предвижда се ресторантът да е за 100 места, бунгалата – от 6 до 10, 25 паркоместа, до 3 броя колонки за електромобили… които ще се намират в местност „Читачко дере“.

Касае се за ново застрояване, което ще се реализира след приключване на процедурата по промяна предназначението на поземления имот, с площ 16 710 кв. м. – от земеделска земя в имот с предназначение за комплексно обществено обслужване. Той се намира на километър от строителните граници на село Крепост и за него се предвижда още прекарването на вода, канал, електричество.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук