Ремонт на улици в Меричлери и село Скобелево готви Община Димитровград

контакти

Ремонт на още две улици – в Меричлери и село Скобелево, подготвя Община Димитровград, която обяви за целта обществена поръчка.

Рехабилитация и реконструкция предстоят на ул. „Д-р Теню Стоилов“ в Меричлери и на ул. „Христо Ботев“ в село Скобелево. И на двете отсечки ще бъдат подменени водопроводите, след което ще бъдат преасфалтирани.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 1 161 500 лева без ДДС. За улицата в Меричлери са предвидени 491 000 лева, за отсечката в Скобелево – 670 500 лева. Финансовите средства ще бъдат осигурени от бюджета на община Димитровград. Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 19 февруари 2024 г.

Максималният срок за изпълнение на дейностите за двете позиции е по 160 календарни дни, от които до 50 календарни дни за изработване на инвестиционния проект и до 110 календарни дни за изпълнението на строително-монтажните работи.

В средата на януари, както писахме, Община Димитровград обяви поръчка за други три улици в рамките на града. Става дума за реконструкция на ул. „Оборище“, рехабилитация на ул. „Панайот Волов“ и основен ремонт на участък от обслужваща улица и прилежащи паркинги, намиращи се източно от бул. „3-ти март“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук