Ремонтът на ул. „Цар Борис“ в Димитровград започва на 8 май

контакти

Строително-монтажните работи на ул. „Цар Борис“ в Димитровград започват на 8 май. Това става ясно от разлепено по входовете на блоковете в района съобщение от Общината и фирмата изпълнител на обекта.

В съобщението се казва, че строежът в посочения участък е свързан с подмяна на водопроводната инсталация.

За изграждането й дейностите вече стартираха, с премахване на ивица от пътното платно, наред с други подготвителни работи.

Информират се още живущите и преминаващите през участъка да не паркират личните си автомобили на улицата, за да осигурят достъп строителната техника.

Подробности за предстоящия ремонт даде наскоро кметът на Димитровград Иво Димов. Градоначалникът поясни, че след подмяна на водопровода, ще се направи цялостно преасфалтиране, като посочи и други места в града, на които предстоят рехабилитации на отсечки.

Междувременно, започна преасфалтирането на ул. „Груди Кирков“ в Димитровград, след извършения в района ремонт. То трябва да приключи съвсем скоро, за да се отвори автомобилният трафик оттам.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук