Ремонтите в спортна зала „Младост” продължават – със сауна, басейн и фитнес

контакти

Ремонтните дейности в спортна зала „Младост”, която бе основно реновирана, продължават, обяви на церемонията за спортист на годината на Димитровград кметът Иво Димов.

Намеренията ни са да възстановим сауната в ниската част на спортната зала, както и басейна, които да ползват спортистите за възстановяване. Намеренията ни са да изградим и фитнес център, съобщи градоначалникът.

Каза още, че на двете зали, които се ползват от клуба по акробатика, предстои полагането на нова настилка. Предварителните очаквания са допълнителният ремонт да приключи до средата на следващия месец.

Кметът припомни намеренията за изграждане на две спортни игрища на стадион „Миньор”, както и за закрит терен – тип „балон”, на стадион „Раковски”.

Правим всичко възможно за подобряването на спортно-техническата база, за да имаме активна спортна дейност, постижения и резултати. Надявам се този процес да продължава така успешно и в следващите години, заяви Иво Димов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук