Ремонтите в сградите на шестте училища приключват до първия учебен ден

Ремонтите вътре в сградите на шестте училища в Димитровград ще приключат до 15 септември. Ще бъде създадена необходимата организация, за нормален учебен процес, увери кметът Иво Димов.

На много места ще останат довършителни дейности по дворовете, на спортни площадки и съоръжения, но те няма да пречат на заниманията. Най-напреднал е ремонтът в СУ „Любен Карвелов“. На 2/3 ще е готов и дворът на ОУ „Пенчо Славейков“, както на ОУ „Алеко Константинов“ и ПЕГ „Д-р Иван Богоров“. Готов ще е част от двора на СУ „Васил Левски“, но тържеството за първия учебен ден ще е в градинката до паметника. В ПМГ „Иван Вазов“ тепърва започва оправянето на двора, заради което празникът на 15 септември ще е пред школото.

Очаква се ремонтите в шестте училища да приключат напълно около средата на октомври месец.

На снимката: кметът Иво Димов и директорът на ПЕГ „Д-р Иван Богорово“ Красимир Кръстев преглеждат проекта, непосредствено след първата копкаПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук