Ремонтират блок по бул. „Благоев“ с общински пари. Търсят си ги по съдебен ред

От следващата седмица започват ремонтни дейности по блок 7 на бул. „Димитър Благоев“ в Димитровград. Средствата, в размер малко над 178 хил. лева заделя Община Димитровград. Впоследствие обаче парите ще бъдат поискани от живущите на мястото по съдебен ред.

Припомняме, че фасадата на посочената сграда в последните години се руши, a отломките създават опасност за минаващите по тротоара хора. Поради тази причина се наложи монтирането на предпазно съоръжение.

Дейностите включват ремонти по покрива и фасадата. По покрива предстои подмяна на дървена конструкция, подмяна на летвена обшивка, монтаж на нова ламаринена обшивка, нови водосточни тръби от поцинкована ламарина, подмяна на керамични керемиди и др. По фасадата – обрушване, изкърпване, възстановяване на бетонни орнаменти и т. н. Изпълнител на услугата ще е „ПАРСЕК ГРУП ЕООД“ – София

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук