РЕКЛАМИРАНИТЕ ЛЕКОВЕ НЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА

проблеми с простатата
контакти

Широко рекламираните в последно време като лекарства при проблеми с уринирането и нарушено действие на простатата не решават проблема. Предлагат се като панацея, но това далеч не е така. За съжаление, Българското урологично дружество няма как да спре тяхното популяризиране. Това е така, тъй като тези медикаменти се представят като хранителни добавки. Освен това, изпращаните към хората послания често са некоректни. Това заяви урологът д-р Иван Вълканов и допълни, че за проблемите и лечението трябва да се знае много повече от представяното.

Докторът говори в зала „Гроссето“ по темата. Засегна едно от най-често срещаните състояния при мъжете, а именно – увеличаването на простатата в средна и напреднала възраст. Говори също за раковите образования в различните им аспекти и проявления.

Лекцията му бе част кампанията „Отиди на преглед“. Тя е организирана от Българското урологично дружество, заедно с партньори Български червен кръст и Национално сдружение на общопрактикуващите лекари. Целта е повишаване информираността към симптомите, търсене на помощ от специалисти и правилни лечения.

Д-р Иван Вълканов е завършил Медицинския университет в Пловдив през 1985 г. Пет години по-късно взема специалност урология. Бил е главен асиситент в катедрата по урология на университета. От 1994-та до 2009 г. завежда отделението в Хасково. След това в МБАЛ „Каспела“ – Пловдив. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук