РЕВЮ НА ОБЛЕКЛА НА ПАНАИРА НА ЗАНАЯТИТЕ

контакти

Pazar-lastРевю на модни облекла, произведени от димитровградски фирми, ще бъде показано в рамките на „Панаира на занаятите”. То е организирано от неправителствената организация „Младежта в действие” и коалиция „Да за Димитровград”, съобщават оттам. До момента са заявили участие 5 фирми производители на конфекция. До 5 септември се приемат още заявки за участие.

Peralnia-lastПреди дефилето, снимки на моделите, които ще бъдат показани на ревюто, ще се публикуват в социалната мрежа Facebook. Тази фирма, която събере най-много харесвания, ще бъда удостоена с наградата „Златен шев”. Отличието ще бъде връчено по време на ревюто, на 13 септември.

Основен организатор на Панаира на занаятите в Димитровград е читалище „Звездица“. Той ще се проведе на 11, 12 и 13 септември на Неделен пазар, на площада пред спортна зала „Младост“ в Димитровград.

Същевременно, ансамбъл „Звездица“ замина за за фестивал в град Рибник – Полша. До 8 септември изпълнителите на детската група и камерна младежка формация ще се представят на Международните дни на танца „Пжигода и приятели“. В събитието ще вземат участие ансамбли от Чили, Румъния, Словакия и Сърбия.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук