РЕВЮ НА ДОБРОТАТА В ОДЗ „СЛЪНЦЕ“

В ревю, под мотото: „Да бъдем спонтанни в доброто“, участваха децата от ОДЗ „Слънце“ в Димитровград. Над 40 деца дефилираха с костюми, ушити от шивачите на СУПЦ, използвани за различни тържества в забавачката.

Инициативата е част от Деня на спонтанните актове на доброта. С ревюто искаме да благодарим за предоставените ни прекрасните костюми. През миналата седмица осъществихме кампания, съвместно с БЧК Хасково и родители, за събиране на дрехи, които ще дарим, коментира директорката на ОДЗ „Слънце“ Веска Гочева.

Част от дрехите ще бъдат дадени на децата на 25-годишната Ирина от Димитровград, която страда от рак. Екипът на детската градина събра за семейството и 100 лв., с които купи хранителни продукти и почистващи препарати. 386 лв. за Ирина, пък, събра проявата „Хоро за хората“, организирано на централния площад, по идея на читалище „Христо Ботев“. Останалата част от дрехите, ще бъдат дарени на агенция „Закрила на детето и БЧК.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук