Революция: Пиеш и не мислиш за черния дроб. Нов лек го пази

контакти

Да пиеш алкохол и да не се притесняваш за черния дроб? Възможно е, с нов революционен лек, който разгражда алкохола малко след поемането, докато още е в червата, преди да стигне до дроба.

Става дума за първата в света научно тествана хранителна добавка, предназначена за прием преди консумация на алкохол, вече достъпна и в България.

Според дружеството, предлагащо добавката на пазара, резултатите от независимо проучване, показват, че активната съставка в добавката успява  ефективно да разгради до 70% от поетия алкохол в рамките на 60 минути (и до 50%  още на 30-та минута) след консумацията му. Формулата е микс от патентовани високоефективни бактерии. За да е ефективна, препоръчително е да се приемат 2 хапчета преди консумация на алкохол. Резултатът и научният пробив е постигнат след 30-годишно проучване, независими клинични тестове и усъвършенстване.

Революционната хранителна добавка вече е в продажба. Препоръчителната цена е 70 лв. за 30 капсули или 15 дози. В информационния лист изрично се посочва, че всички й съставки в революционния лек са разрешени и признати за безопасни от Европейския орган за безопасност на храните, но не е подходяща за бременни, кърмачки и лица на възраст под 18 години. Подчертава се още, че използването му не е извинение при неразумна употреба на алкохол. Наздраве!           Снимка от dnes.bgПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук