Рапър от Марийно възпя квартала си

Музикално парче, в което рапър възпява димитровградския квартал „Марийно“ е публикувано в мрежата.

Автор на текста, миксирането, аранжимента и монтажа е Ангел Димитров, с творчески псевдоним LsK, за който няма много информация, но кой знае – един ден може да стане известен. Стилът му най-вероятно е хип-хоп или подобен, в който освен музиката, се редят много думи, предимно в рими.

Именно от текста става ясно, че авторът е свързан с квартала, по една или друга причина, вече не е там, но той винаги остава част от него. Избягах от Марийново, но то в мене си остава, посочва той в припева. В самата песен, пък, разказва част от живота си…

На официалната си страница в ютуб LsK е публикувал над 50 клипа, с негово участие, както и на други негови събратя по музика и стил на живот. Последната песен е за „Марийно“, която може да чуете на следния линк или в клипа, отдолу.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук