„РАКОВСКИ“ ПОЧВА ОТ ЦЕНТЪРА 9 ПЪТИ, ПЛАНЕТА 2 НА МИНИФУТБОЛ

контакти

Отборът на „Раковски“ почна от центъра цели девет пъти в мача срещу „Планета“, който направи това само два пъти, изключвайки началният удар при първия съдийски сигнал. Това се случи вчера при откриването на турнира по минифутбол на игрището с изкуствена трева, открито преди време по програма „Бъди шампион“. Мачът завърши 9:2 за планетяните, като двете попадения за „Раковски“ паднаха, след контузия на вратаря на победителите.

Във вчерашния ден последваха още две срещи, в които се изправиха тимовете на „Бригада – ПГ „Капитан Петко войвода“ и „Клетката“ – „Каменица“. Футболът продължават до 16 май, когато ще се играят срещите за малкия (18 часа) и големия финал (19 часа). Отборите са разделени в две групи. Завършилите на първите места ще спорят за първото и второто място. Класиралите се на вторите места – за бронза. Играят се две полувремена по 20 мин. с играчи 5 плюс 1.

Надпреварата е свързана с Деня на спортиста – 17 май. За празника ще се проведат също тенис на маса и стрийтбол. Тенисът на маса ще бъде на 15 май в спортна зала „Младост“. Традиционният стрийтбол турнир стартира в ЕГ „Иван Богоров“ на 17 май. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук