РАЗЯСНЯВАТ „ГЪРЦИЯ – БЪЛГАРИЯ“ В ХАСКОВО, БЛАГОЕВГРАД И СЕРЕС

Организират се информационни дни във връзка с обявената втора покана за набиране на проектни предложения по Програмата за трансгранично сътрудничество „ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020 г.“ Те ще се проведат на 26 януари в  Серес, Гърция, на 9 февруари в Хасково и на 1 март 2016 г. в Благоевград. Организатори са Управляващия орган – Министерството на икономиката, развитието и туризма на Република Гърция, Националният орган – Министерството на регионалното развитие и благоустройството  и Съвместният секретариат, информират от МРРБ.

Всички заинтересовани страни и потенциални бенефициенти, които вземат участие, ще имат възможност да се запознаят с Програмата и основните насоки по обявената втора покана за набиране на проекти.

Регистрацията за събитията е в срок до:

–        21 януари 2016 г. – за участие на 26 януари 2016 г. в гр. Серес, Гърция;

–        4 февруари 2016 г. – за участие на 9 февруари 2016 г. в гр. Хасково;

–        25 февруари 2016 г. – за участие на 1 март 2016 г. в гр. Благоевград).

Допълнителна информация във връзка с предстоящите информационни дни, дневен ред на събитията, регистрационна форма и документи за кандидатстване могат да бъдат намерени на интернет страницата на програмата.

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук