Разпънаха транспаранта на обновения Бабин пазар. Чакат търговците

контакти

Голям нов транспарант бе разпънат днес на входа обновения зеленчуков пазар в Димитровград, стопанисван от Общината. Надписите са на зелен фон, както подобава в случая.

Поставянето му става дни, след обявяване на заповедите за спечелилите търговете за зеленчуковите маси, от по 3 кв. м., обявени на страницата на Община Димитровград.

Повишен бе интересът за търговете към 81-те маси, като за всяка се явиха кандидати, а за отделни – по няколко, което повиши годишните наемни цени. Във всяка една от заповедите са посочени спечелилите търговете, както и цените за наем и площ. Казва се още, че договорът се сключва 7 дни от получаването на конкретната заповед, за срок от 5 години.

Най-висока годишна наемна цена достигна 4510 лева, а най-ниските са по 240 лева, каквато бе и основната. При помещенията, пък, най-скъпо струва магазинчето за риба – 6174 лева.

Информация за спечелилите търговете за масите, както и останалите помещения, е публикувана на официалния общински сайт, а схемата им може да видите тук.

Зеленчуковото тържище ще заработи на пълни обороти най-късно до средата на април месец, през което време търговците плавно ще се нанасят. Отворени са вече част от помещенията за цветя, на отсрещния край, а останалите постепенно ще започнат да подготвят пространствата за продажба.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. По грозна и некадърно направена схема не бях виждал, пак някой си е се е уредил на работа чрез …

  2. Тази постройка прилича на конюшня или по скоро на съвременна Бастилия,грозно,мрачно и неприветливо,и въобще не се вписва с околните сгради

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук